top of page

TOPOS, al meer dan 25 jaar aan ruimtelijke kennis


Article by Frank Gorissen Het nieuw academisch jaar is weer begonnen, en dat betekent dat de komkommertijd ook weer voorbij is. Vanaf vandaag is TOPOS weer 110% operationeel en kun je weer nieuwe artikelen, reviews en blogs verwachten. Maar voor nu blikken we eerst even terug op onze eigen geschiedenis.

Uit de fusie van verschillende vakgroepen, en bijbehorende redacties ‘De Niewlander’ en ‘De Klaroen’, is op 1 januari 1990 TOPOS geboren. In dezelfde maand verscheen het allereerste exemplaar van TOPOS – Richtingsblad voor de vakgroep Ruimtelijke planvorming. De vakgroepen die in 1990 fuseerde tot de vakgroep Ruimtelijke Planvorming zijn tegenwoordig weer voor een deel zelfstanding, of geheel verdwenen. TOPOS heeft zich ook aan de tijd aangepast, maar heeft haar prominente rol nooit verloren. Na dik 25 jaar zijn we er nog altijd, en we hopen u de komende tijd weer te verassen en intrigeren met nieuwe stukken.

Namens de voltallige redactie, wensen wij u veel leesplezier.TOPOS – Richtingsblad voor de vakgroep Ruimtelijke planvorming. – nummer 1 – jaargang 1


september 2, 2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page