top of page

Aankondiging: Secret Garden Symposium 1 juni in WageningenArticle by Redactie Secret Gardens zijn overal. Op dit symposium wordt ingegaan op de betekenis van Secret Gardens. Zijn het verborgen plekken in de stad die nog ontworpen moeten worden? Of zijn het kleine stukjes ongerepte natuur? Of vinden we ze juist op plekken waar je normaal nooit mag komen? Of zijn het de verborgen processen in planvorming? Op maandag 1 juni, van 13.30-17.30, organiseert studievereniging Genius Loci een symposium over dit onderwerp in het Forum, Wageningen.

Om erachter te komen wat Secret Gardens zijn, hebben we een programma samengesteld met een aantal korte hoorcolleges en workshops. Dagsprekers zijn:

  • Sylvo Thijsen – Directeur Staatsbosbeheer,

  • Saskia de Wit – Landschapsarchitect gepromoveerd op Hidden Landscapes.

  • De workshops worden gegeven door Erfgoedfabriek Brabant, Marineterrein Amsterdam, Open Universiteit en Hembrug Ontwikkelt. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Het symposium is speciaal voor studenten met een achtergrond in Landschapsarchitectuur, Ruimtelijke Planning, Landschapsontwerp, Planologie, Sociale Geografie en Stedenbouw. De voertaal van het symposium is Engels, tenzij er geen internationale studenten aanwezig zijn.Toegang is gratis. Locatie: Forum (zaal C214), Droevendaalsesteeg 2, Wageningen. Datum: Maandag 1 juni, 13:30 tot 17:30. Aanmelden kan via deze link.

mei 26, 2015

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page